Radio Papageno Zomerconcert op 26 juni 2020

 

 

Het Papageno Zomerconcert wordt jaarlijks georganiseerd om donaties voor stichting Papageno Huis te verkrijgen. Door de corona-crisis kan het niet doorgaan. Er is een alternatief programma om geld op te halen voor de dagopvang van autistische jongeren na corona:

Op 26 juni a.s. organiseert het Papageno Huis in samenwerking Radio NH Gooi en Lions Club Crailo een drie uur durende live radio uitzending van 15.00 tot 18.00 uur) in het Papageno restaurant, waarbij diverse bekende nederlanders zijn uitgenodigd voor een interview en is er live muziek te horen.


De bedoeling is dat zoveel mogelijk mensen iets kopen op de webshop van het Papageno Huis om op die manier de benodigde 4.500,- euro bij elkaar te sprokkelen. Op de webshop zijn niet alleen allerlei lekkernijen te bestellen, maar ook leuke cadeaus en er is zelfs een veiling. Ook kan er gedoneerd worden. Het spreekt voor zich dat je niet hoeft te wachten tot 26 juni voordat je iets besteld op de webshop maar dat iedereen nu al terecht kan dus houdt daar ook rekening mee met Vaderdag op 21 juni a.s.
https://www.papageno.nl/shop/alles

Vraag zoveel mogelijk mensen om iets te bestellen op de webshop zodat jongeren met autisme dagbesteding kunnen volgen.